keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Voimasanat Vol.3 - Treenivideoeditointia kisakuulumisia ja ensimmäinen 4 kierron voimajakso takana.

Terve taas pitkästä aikaa, vuorossa Chiein kuulumisia.

Teemme viimeisimmästä saliohjelmastamme jokaisesta treenipäivästä koostevideot.Viimeisen kuukauden aikana olemme saaneet kuvattua salipäivät valmiiksi. Materiaali on siis kuvattu valikoitu ja nyt odottaa editointia. Kokeilin Windows movie makerin avaamista koneella ja näemmä kotikoneeni grafiikkakortti on riittämätön sen pyörittämiseen.  Olen nyt viimeisen 3 viikon ajan yrittänyt metsästää sopivaa editoria, mutta sellaista ei ole vielä löytynyt.
Lupaan kuitenkin, että videot saadaan eetteriin seuraavan kahden viikon aikana.

Kuten otsikossa lupasin myös kisäkuulumisia on luvassa. Kävimme kokeilemassa Lopen V&K-gymin pienen kisalavan ja tuloksena kisoista minulle "CHIEF" oman sarjan voitto ja Karille toinen sija. Kyseessä olivat SVRY:n järjestämät toistovoimapunnerruskisat, joissa siis tarjoistuksena nostaa omalla painolla niin monta kertaa kuin mahdollista sotilastyylillä. Itse sain omalla painollani (135kg) 10 toistoa ja Kari painoa kisoissa 22 toistoa joista 2 hylättiin eli 20 toistot viralliseen tuloslistaan.

Voimaharjoittelua nyt 4 salikiertoa takana, meillä on käytössä 4 jakoinen ohjelma mikä ei millään tavalla seuraa mitään totuttuja kaavoja. Joka Päivä esimerkiksi treenataan jalkoja. ensimmäiset 4 kiertoa meni hyvin kaikki päivät läpi painojen ja toistomäärien kasvusta huolimatta.

Tulen lisäämään meille tänne Blogisivustolle omina teksteinään kaikki Treeniohjelmat/treenijaot mitä käytämme lisään tuon edellisen ohjelman seuraavaan tekstiin ja tämän uusimman voimaohjelman omakseen, tätä kautta ne on helpompi paikallistaa tekstien joukosta.

Tässä pikainen tilannekatsaus...videoita tulee meidän Youtube kanavallemme lisää pian.

Voimakkain terveisin

Ari "CHIEF" Savolainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti