sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Ihmisruumiin heikkous, juhliminen, sairastuminen ja niiden vaikutus Treeniin!!!

Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt enemmän tai vähemmän lepäillessä.

Tarina alkaa vappupäivästä.

Ensimmäinen virhe treenejä ajatellen. Lähdin kaverille Hyvinkäälle grillailemaan ja katsomaan juuri alkaneiden MM-kisojen ensimmäistä ottelua Suomi-USA. Illan aikana tuli nautittua muutama miestä vahvempi ilojuoma ja ajattelin että se ei haittaa,  olihan tiedossa vielä lauantaille kaverin 30 vuotis kemut joissa tulisi varmasti nautittua vielä enemmän ilojuomaa.

Tässä vaiheessa siis voitte jo tarinasta päätellä, että kaksi lepopäivää tulossa. Sunnuntaikin jäi salin osalta väliin ja jostain ihmeellisestä syystä tämä lihapää ajatteli, että jalkapallo räntäsateessa on paljon kevyempää urheilua edellisen päivän vaikutuksista kärsivälle urheilijalle.

Lopputulema tästä 2 päivän treenilakosta, maanantaina kuumetta ja jo valmiiksi 4 päivän pituiseksi venynyt lepo jatkui vielä 3 päivällä. 

Loppupäätelmä, alkoholi ei sovi urheilun kanssa yhteen, räntäsateessa ei kannata pelata jalkapalloa ja kaikki salin ulkopuolinen urheilu on turhaa.

Jotain positiivista sentään tuli siitä, että tämä tauko, joka nyt sairastumisen kanssa kesti 7 päivää ei paljoa vaikuttanut salin kulkuun. 

Alla lyhyt video tämän päivän Rintatreenistä ja kulkihan se ihan mukavasti. 

PEACE OUT & MAY THE FORCE BE WITH YOU - CHIEF

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti