keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kesä ja kärpäset..


Täällä taas!!!

Viime postista onkin jo aikaa. Olette varmaan huomanneet, että juutuubiin on alettu ison maailman elkein tehdä videoita meistä ja meidän treeneistä. Tästä isokäsi Foxille (foxcenterkuntosali) ja kuvaaja miehelle, kaikkien fitness tipsien isälle Timille. Huikeeta jälkeä saa lyhyessäkin ajassa, kun on tiimi kohdillaan.

Jalkapäivästä on tullut itselle tässä alkukesän aikana, se päivä jossa pääsee eniten haastamaan itseään. Pääliikkeille tai ns. massaliikkeille tehdään erilaisia sarjavariaatioita superia, pudotuksia, stoppikyykkyjä jne. Näiden treenien jäälkeen jalat on ihan jäätävässä pumpissa ja fiilis mitä mahtavin.

No mistä sitten tietää onko treeni mennyt perille?
Oma ajatukseni on , että "jos ei reisiä polttele seuraavana parina päivänä, et ole vielä edes aloittanut jalkojen treenamista"
Kokeilin viime viikonloppuna pitkästä aikaa hack-kyykkyä, kun kaikki prässit ja kyykkypaikat oli varattuja. Yllätys liikkeen tuntuman ja omien voimien puolesta oli todella positiivinen. En tiedä onko Foxin hackki se kaikkein raskain, mutta sain viimeisiin sarjoihin nostettua painot 210 kiloon + kelkka.Nyt jos tulee hyviä ideoita mistä voitaisiin tehdä videoita, niin niitä otetaan vastaan osoitteessa Foxpower2015@gmail.com 

- Kari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti