keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Voimasanat Vol 15 - Road to 200kg

Tervehdys

Teidän kaikkien lemppari PENKKISIKA kertoilee taas satumaisia tarinoita mystisestä paikasta nimeltään FOX CENTER KUNTOSALI. Olemme nyt viimeisen kuukauden aikana saaneet hovikuvaajamme Timin kanssa purkkiin 3 kokonaista salipäivää ja tekniikkavinkkejä penkin parantamiseksi. Tulemme kuvaamaan lähitulevaisuudessa vielä yhden salipäivän, jonka jälkeen teemme muutamaan nostotekniikkaan keskittyvän videon. Näissä videoissa käydään läpi asioita, mitä penkissä, kyykyssä ja maastavedossa kannattaa ottaa huomioon kun aloittaa ko liikkeiden harjoittamisen.

Viimeisin julkaistu materiaali oli, mikäs muukaan kuin Ultimaattinen Rinta-Hauis pläjäys johon saatiin mukaan guest stariksi paikallinen kehonrakentaja Miikka Salmi. Videolla käytiin tosiaan läpi meidän perus Rinta-Hauis-treenipäivä. Videolla näkyy minkälaista koko treeni käytännössä on, treenataan kovaa, mutta silti pieni huumori ilmassa koko ajan. Alla linkki kyseiselle videolle.Osa teistä jo varmaan ehtikin miettiä mitä Blogin otsikointi tarkoittaa...se tarkoittaa sitä, että jos kaikki menee hyvin seuraavan 6 viikon aikana tulette näkemään kun voimaveljet murskaa 200 kilon rajan penkissä. Saimme oman powerbodybuilding tyylisen ohjelman lisäksi vinkkejä Foxin liikuntaneuvojalta, hänellä oli 6 viikon ohjelma meille valmiina ja nyt toteutamme ohjelman mukaista suunnitelmaa seuraavat 1,5 kuukautta. Poikkeuksena omaan treenijakoomme tässä ohjelmassa penkkiä tehdään 3krt/vko ja aika isoilla painoilla. Alun 2 treeniä tämän kanssa ovat menneet todella hyvin, joten jotain suurta on odotettavissa.

Viime aikoina olen huomannut että oma asennoitumiseni sellaiseen kirosanaan kuin lihashuolto alkaa näkyä aika aktiivisesti treeneissäni. "Venyttely on turhaa"-asenne on alkanut kostautua etuolkapäiden kipuiluna, tuntuu että lihaksistossa on päällä koko ajan pieni tulehdus ja se ilmenee tietyissä liikkeissä.

Tästä nyt oppineena voin suositella, aloittakaa treenaaminen niin että lihashuolto kulkee aktiivisena osana treeniä joka päivässä. 15-30 minuuttia venyttelyä päivässä helpottaa kovien rautojen kolistelua tulevaisuudessa ja antaa suuremmat mahdollisuudet ennätysten rikkomiselle.

Mietelause "Train, Flex & Smile - Everything is going to be allright"

Tästä on hyvä jatkaa treenikesää...

-Voimakkain terveisin

-CHIEF-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti