maanantai 28. syyskuuta 2015

Voimasanat Vol. 8 - Treeniä treeniä ja 19.9.2015 Tampereen voimailuviikonloppu

Tervehdys

Aulangon kutsukilpailut ovat nyt taakse jäänyttä elämää ja ne herättivät mielessäni monia kysymyksiä. Mikä meni pieleen, miksi voimatasot tuntuvat katoavan vaikka juuri treenasimme voimatreeniä 2 kuukautta ja miten asia korjataan.

Ensimmäinen toimenpide oli uusi Treeniohjelma, jonka julkaisin juuri Blogissamme. Toinen toimenpide kovempaa treeniä parempaa ruokaa ja ennen kaikkea lisää lepoa, unirytmi kuntoon ja uusia ennätyksiä rikkomaan Maksimivoimakisojen SM- kisoihin.

Tosiaan kuten otsikosta huomaatte kävin Tampereella pyristelemässä näinkin pian Aulangon pettymykseen päättyneiden kisojen jälkeen ja...sama linja jatkuu. Liikaa kilpailuja liian lyhyellä aikavälillä. Maksimipunnerruksessa tulos jäi vain 165 kiloon ja sekin meni päin mäntyä nostona, laskin tangon väärään kohtaan ja jouduin korjaamaan nostolinjaa puolenvälin jälkeen.

Alla video siitä miten ei pidä nostaa.

Nyt on todettu se, että pitää treenata ja paljon, jotta saan Maksimivoimapunneruksen SM-kisoissa Forssassa 28.11.2015 parannettua ennätystäni ja pokattua SM-mitalin sieltä. Olenkin miettinyt ottaisinko ns prosenttiperusteisen penkkiohjelman käyttöön ko kisoihin valmistautuessa.
Minulla on ohjelmarunko valmiina ja teen teille Excel-tiedoston, joka antaa treenipainot kaikkiin päiviin valmiiksi kunhan lisäätte siihen vain oman ennätysrautanne.

Tästä eteenpäin kovaa rautaa peliin ja ennätyksiä rikki, ensin salilla ja sitten kisoissa.

Meidän youtube kanavallemme Foxpower2015 muutaman pätkän tänään niin saatte katsottua minkälaista se rimpuili on.

Motivoitunein terveisin

-CHIEF-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti