maanantai 10. elokuuta 2015

Voimasanat Vol. 5 - Trial and error

Tervehdys taas täältä Järvenpään voimailumekasta.

Uusi kolmejakoinen ohjelma on nyt polkaistu käyntiin ja onhan tässä muutaman viikon räpiköinnin aikana opittukin jotain. 3 Päiväinen ohjelma pakottaa treenamaan järkevillä painomäärillä ja toistoilla.

Nämä ensimmäiset viikot ovat osoittaneet, että kyseinen penkkipyramidi ei toimi näin tiheastä kiertävässä ohjelmassa. Aina on rinta ja käsipäivä peräkkäin ja koko yläkroppa on sitä myöten jatkuvasti jumissa.

Nyt muutaman viiko kokeiltuamme tulemme siirtymään Penkkipunnerruksen osalta 4-5*8-10 toiston sarjoihin. Tällä tavalla saamme lihasta rasitettua kuitenkaan nousematta maksimirautoihin.

Jalkapäiviä omalta osalta rokottaa vähän vihoitteleva vasen polvi, joka varmaan johtuu lihashuollon puutteesta, etureisi kireällä ja jänne kirraa kyykätessä. Tämähän ei kuitenkaan estä voimaveljien voittokulkua ja kyykky tehdään aina siihen asti kun kipu ja polvien vakaus antaa myötä.

Alla Pari kuvaa viime kyykkytreenistämme.

                                          Tangossa 150 kiloa


                                          Tangossa 160 kiloa

Sain kutsun ensimmäisiin kutsukisoihin Aulangolla 29.8.2015 kai sitten on jotain tehty oikein!!

Kyseessä on maksimivoimapunnerrus ja kovana tavoitteena tietysti ensimmäiseksi ottaa oma ennätys uusiksi ja sitten voittaa koko kinkerit.

Voimakkain terveisin


-CHIEF-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti