keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Voimasanat Vol. 2

TERVEHDYS BY CHIEF

Taas yksi viikko kovaa vääntöä takana. viikko meni läpi aika vaihtelevalla menestyksellä.  Viikon aikana treeniaikataulu poikkesi normaalista ja se vaikutti todella paljon treenin kulkuun. Kysymys, vaikuttaako salirytmi treenien menestykseen. Vastaus, Kyllä päivätreeninä tehty rintapäivä meni täysin penkin alle, kuten muistatte viime blogissa kun kerroin että sain tehtyä 150 kilolla,  kaksi 10 toiston sarjaa putkeen niin tällä kertaa ei kulkenut lainkaan sain tehtyä 150 kilolla vain 6 toistoa ja muutenkin päivä oli tukkoinen .  (Tämäkin failure tulee Youtube-kanavallemme, lisäksi muutama muu pätkä rintapäivän varrelta.)

Penkki

Jumppaliikkeitä

Seuraavan päivän selkäpäivä taas meni todella hyvin, koska menimme salille vasta 5-6 aikoihin. Teimme alkuun maastavedossa pitkästä aikaa suoria 10 toistoin sarjoja kovalla painolla ja voin todeta että pikkupojan selkä huusi hoosiannaa jo ensimmäisen liikkeen jälkeen.  5*10 toistoa 180 kilolla maastavedossa ilman vyötä ja ilman remmejä voitettu kanta.
(Lisään tästä tubeen videot sekä ensimmäisestä, että viimeisestä sarjasta, niin näette eron jaksamisessa.)

Eka sarja

Vika sarja


Jalkojen osalta tein treenissä poikkeuksellisesti kyykyn sijaan ensimmäisenä liikkeenä Hack-kyykyn, joka tuntui sopivan minulle hyvin. Ensimmäinen sarja oli 80 kilolla 10 toistoa, toinen sarja 120 kilolla kymmenen toistoa, 3 sarja 120 kilolla kymmenen toistoa, 4 sarja 160 kilolla 10 toista ja viimeiseen pieni voimatesti 200 kiloa Hackissa ja 5 toistoa joten kai sitä voimaa niihin kinttuihinkin on tulossa. (Näistä ei saatu videota kun ei ollut kuvaajaa apuna.)

1 kommentti:

  1. 300 ei lähtenyt 18.04.2015, nousi maasta mutta ei vielä ylös asti...Saatiin kuitenkin tällainen video aikaiseksi niin ei ollut ihan turha päivä...CHIEF

    https://youtu.be/led2YRF0tbs

    VastaaPoista