torstai 9. huhtikuuta 2015

Voimasanat Vol 1

Chiefin Kuulumisia salilta. ( Pari päivää myöhässä muutosta johtuen kone oli pakattuna perjantaista-tähän päivään.) 

Treeniviikko on nyt ohi ja voimatasollisesti 1 kovimmista viikoista ikinä takana. 

Treeniviikon yleisfiilis aika hajanainen jouduin paljon treenaamaan yksin Karin työkiireiden takia, mutta senhän ei anneta lannistaa vaan tykitetään taululle sellaiset tulokset että koko Järvenpää motivoituu mukana.

Viikon kovimmat vedot penkissä 150 kilolla kaksi 10 toiston sarjaa ja maastavedossa ilman vyötä tai remmejä 220 kilolla 8 toistoa. Jalat ovat jääneet  vähän paitsioon viime viikkoina, mutta silti lähti 190 kiloa ilman vyötä helposti. 

3 viikkoa 30 vuotis syntymäpäivään ja silloin pitäisi ottaa mavessa maaginen 300 ylös...ja helpostihan se ei tule, mutta sehän otetaan koska niin päätetään. Lisäksi tavoitelistalla olisi vähintään sivuta omaa Penkkiennätystä 190 kiloa ja ehkä jopa korottaa sitä 5 kilolla. 200 taitaa vielä olla liian kova pala. Kyykky tavoitteena silmissä siintää 230 kiloa, mutta kovempiinkin rautoihin on mahdollista päästä. 

Alla muutama Lisäpainodippivideo Ojentajapäivältä, kyllä siinäkin alkaa pikkuhiljaa voimaa löytyä. Kovin veto tähän asti yhteispainolla 200kg 2 toistoa.


Karin kuulumisia.... 

Treenit meillä kulkee aikalailla samalla kaavalla A:n kanssa. Tosiaan tuli muutamia välipäiviä töiden takia tuosta yhdessä treenaamisesta. Itselle treeni aikana ilta on parhain, mutta tällä hetkellä joustoa joutuu tekemään niin ajankohdan kun treenirytmienkin osalta. Olenkin miettinyt että olisiko paras treenata esim. vuoroviikoin illalla ja vuoroviikoin taas aamulla. Pelkästään jo senkin takia että saisi työn ja vapaa-ajan kuormitettua järkeväksi paketiksi.

Tulospuolella hiljaista:) ei vaiskaan, pitkään vaivanneet treeni injurit on melkein 100% takanapäin ja motivaatio katossa. Nyt ajatuksena olisi saada muutama ehjä treeni viikko taakse ja sitten testailla tuloksia Aatun (Chief) kanssa.

Penkki  kulkee ihan kohtalaisesti samana päivänä kun Ari kiskaisi tuon 2*10 150 kilolla niin itse sain 9 ja 8:sin sarjat tehtyä.

Kyykky kulkee tällä hetkellä todella hyvin tein 170:llä 10 toistoa ja siihen perään vielä 2 min paussilla 180:llä 10 toistoa. Uudet enkat siintää siis mielessä. 


Tämän hetken rekordit Penkki 182,5kg kyykky 230kg ja mave 265kg (en ihan varma onko jopa enemmän ) 

Penkissä meni toistoja jalat ylhäällä sarjojen päälle vielä 27  100 kg:lla joten täältä tullaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti