tiistai 14. helmikuuta 2017

Voimasanat Vol. 21 - 11.2.2017.Maastavetokisa toistoja 2XOma paino PTV-Gym!!!

Morjens!!!

Viime viikonloppuna pääsimme osallistumaan ehkä yhteen koko eteläsuomen eeppisimmistä salikisoista. PTV-Gymin Maastavetokisa, kilpailussa pikku lisänä oli se, että koska maastaveto ei ole itsessään kyllin raskas liike niin oli isäntämme PT-Vatanen keksinyt tuplata nostettavan painon, käytännössä siis kisaajat nostivat paria poikkeusta lukuunottamatta toistoja yli 200 kilolla.

Itse lähdimme kisaan odottelevin tunnelmin sillä omassa maastavetotreenissä ainoa maastavetoa läheltä liippaava liike on ollut viimeisen 3 kuukauden aikana suorin jaloin vedettävä versio ja painot ovat nousseet niinkin hurjiin lukemiin kuin 130-140 kiloa.

Kisassa kuitenkin vaakapainoiksi tuli Karille noin 108 kg, joka pyöristyi 220kg ja minulle kevyet 130,9 kiloa ja tankopaino tällä vaatimattomat 265kg. Vaakalukeman näkemisen jälkeen oma ajatukseni oli että olishan se kiva että se tanko nousis edes...:) Alla video koko Mavekisasta, omat suoritukset aikamerkeillä 03:40 ja 06:00.
Lisäanekdoottina tässä se, että toiseksi kovimmat romut tankoon lastasi kisaisäntä ja tangossa oli 230kg. Hauskaa oli ja tähän mennessä kovin mavekakkonen ikinä tuli nostettua, edellinen ennätys on 260x2 kuten alla näkyi.-Ari Savolainen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti