perjantai 23. lokakuuta 2015

SM-KISOISSA Tärähtää, tai melkein tärähti..... Lohja - 3.10.2015

Sm- kisoihin lähdettiin hakemaan sitä suurinta, mutta realiteetit oli jo tiedossa ennen kisoja. Kevään kisoissa Ilkka Räty tuli ja täräytti 34 toistoa kohtuu kevyen näköisesti, joten jos kaikki olisi mennyt niinkuin strömsössä niin hopea olisi ollut ihan mahdollinen saalis.

Kisapäivänä oli hyvä fiilis ja lämmittelyjä ei hirveämmin tarvittu, sillä päivä starttasi ilman turhia kolotuksia. Kisapaikalla oli hyvät tilat treenata ja hakea kisatuntumaa. Tässä kisat kokonaisuudessaan    


Mainittavia suorituksia on mm. Jani Syrjänen 57 toistoa 82,5kg:llä 59,50s, Timo Salmi 50 toistoa 92,5kg:llä 1.07.00s, sekä alle 110kg sarja, jossa Ilkka Räty ja Janne Moisio nostivat molemmat 33 toistoa. Moisio oli minulle täysin uusi tuttavuus ja olikin kuulemma pudottanut painoa isommista sarjoista näihin kisoihin, mitali mielessä. Alle 110kg sarjan toistot nähtävissä suoraan Timo Salmen suorituksen jälkeen.

Oma suoritukseni jäi 22 toistoon, mikä oikeutti pronssiin.

- Itseltäni kisasuoritus ei paljoa ruusuja ansaitse, mutta näinhän se aina taitaa olla, kun ei tule toivottua tulosta, "tähtäsin 27-29 toistoon".

Nyt treeniin fokusointi on kuitenkin vihdoin taas prioriteetti listalla ykösenä ja treenit myös kulkee. Opinnäytetyö on palautettu ja näppäimistön halailuun käytetyn energian voi käyttää raudan kesytykseen. Tammikuussa tavoitteena uudet rekordit maksimeihin.  

Kitetyksenä Iso käsi FOX-center kuntosalille hyvistä treeni mahdollisuuksista, taustatuesta ja panostuksesta kunnon laitteisiin.

Ensi vuonna tarkoituksena nousta takaisin korkeimmalle jakkaralle toistovoimapunnerruksessa.

- Kari Savolainen 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti